Welke retraite past bij mij?

Norway retreats biedt in de zomer van 2024 meerdere retraites aan in Noorwegen. Allen met een unieke inhoud, vorm en begeleiding. Voor welke week je ook kiest, onze retraites in Noorwegen geven je persoonlijke ontwikkeling een flinke boost.

norwayretreat.com
Ontdek je innerlijke kracht en wijsheid in de Noorse natuur

5 – 12 juli 2024

Je staat graag klaar voor de ander en geeft jezelf helemaal. Toch begint het te knellen. Je verlangt naar een leven met minder stress, overprikkeling en drukte in je hoofd. Laat je verrassen en ontdek hoe je in verbinding kunt zijn met de ander zónder jezelf te verliezen. Ga staan voor dat wat voor jou belangrijk is in je leven zonder relaties of werk op het spel te zetten.

norwayretreat.com
Kom thuis in jezelf in de Noorse natuur

17 – 24 juli 2024

Vind de stilte in jezelf en maak de weg vrij om je verlangens te leven. Laat je meenemen in een week van loslaten en kom terecht in een woordeloze ruimte met diepe rust en ontspanning. Niets hoeven, geen verwachtingen, los van je vertrouwde omgeving. Vanuit deze staat van ‘niet hoeven weten’ ervaar je de kracht van stilte en krijg je helder wat helder wil worden.

norwayretreat.com
Een bedding om in op te laden in de Noorse natuur

16 – 23 augustus 2024

Heb jij de touwtjes in handen als het aankomt op vrijheid, jouw vrijheid? Of laat je je hierin bepalen door de omstandigheden? Ga op avontuur en onderzoek jouw invloed op de kleur van je ervaring. Kom in een diepere laag van verbinding met jouw natuurlijke staat van zijn. Yoga, mediteren en creëren zijn de pijlers in deze retraite.

norwayretreat.com
Vergroot je veerkracht in de Noorse natuur

28 aug – 4 sep 2024

Betrokken bij wat je doet en begaan met je medemens, zit je niet snel bij de pakken neer. Toch geeft je lichaam signalen dat er iets niet stroomt. In de Noorse natuur creëer je ruimte om te ontstressen en op adem te komen. Ervaar spelenderwijs hoe jij het anders kan doen en meer balans in je leven kunt brengen. Herbron jezelf met adem-, lichaams- en bewustzijnswerk.