Welke retraite in Noorwegen past bij mij?

Ontdek onze unieke zomerretraites

Welke retraite kies jij deze zomer? Je hebt de keuze uit meerdere retraites, met verschillende inhoud, vormen en begeleiding. Kies de retraite die bij jou past en ervaar hoe een week in Noorwegen jouw persoonlijke ontwikkeling een enorme boost kan geven.

norway retreat
Ontdek jezelf in de Noorse natuur

5 – 12 juli 2024

Leef je voor je werk of sta je altijd klaar voor anderen? Voel je stress of haal je steeds minder voldoening uit je dagelijkse routine? Als dit resoneert, is het tijd om stil te staan en terug te keren naar de basis. Ontdek wat echt belangrijk voor jou is. Dankzij onze integrale en holistische benadering vind je antwoorden die verder gaan dan het cognitieve denken.

Norway retreat
Kom thuis in jezelf in de Noorse natuur

17 – 24 juli 2024

Vind de stilte in jezelf en maak de weg vrij om je verlangens te leven. Laat je meenemen in een week van loslaten en kom terecht in een woordeloze ruimte met diepe rust en ontspanning. Niets hoeven, geen verwachtingen, los van je vertrouwde omgeving en zonder jezelf tot het uiterste uit te dagen. De perfecte omstandigheden om thuis te komen in je eigen innerlijke kompas.

Norwayretreat
Bedding om in op te laden

16 – 23 augustus 2024

Een stap opzij, rust in je hoofd en innerlijke vrijheid. Met deze reis ben je weg van wat vertrouwd is. Tegelijk maak je ruimte om jezelf beter en anders te leren kennen. We bieden je een helende bedding. In een taal zonder woorden; van de ruige ongerepte natuur, van je lijf met yoga, meditatie én met de kracht van creativiteit en spelen. Je hoeft niks te kunnen om erbij te zijn. Welkom zoals je bent.

welke retraite

Moeite met kiezen welke retraite bij jou past?