Ontdek jezelf in de Noorse natuur

5 – 12 juli 2024

Noorwegen retraite

Staan voor jezelf

Leef je voor je werk of sta je altijd klaar voor anderen? Voel je stress of haal je steeds minder voldoening uit je dagelijkse routine? Als dit resoneert, is het tijd om stil te staan en terug te keren naar de basis. Ontdek wat echt belangrijk voor jou is.

Groei in bewustzijn en kom in je kracht

Onze retraite in Noorwegen biedt jou de perfecte setting om op een ontspannen manier antwoorden te vinden op de vragen die je bezighouden. Dankzij onze integrale en holistische benadering vind je echte antwoorden die verder gaan dan het cognitieve denken. Zo kun je stap voor stap toewerken naar een leven dat écht bij jou past. Je gaat naar huis met een rugzak vol helderheid over wat jou passie, plezier en voldoening brengt in het leven.

Wat kun je verwachten?

Bereid je voor op een unieke ervaring van rust, inzicht en groei, ondersteund door onze ervaren trainers. Krijg antwoorden en inzichten die helpen om bewuster te leven en richting te geven aan je toekomst.

Leer voor jezelf te staan
 • Ontdek hoe je verleden je huidige gedrag beïnvloedt
 • Leer te luisteren naar signalen van je lichaam
 • Kom meer in je vrije, je ongeconditioneerde zelf terecht
 • Ontwikkel de tools om een authentiek en betekenisvol leven te leiden.

Ik ben nu onze retraite aan het “na”beleven. Het heeft voor mij ( totaal onverwacht) een enorme impact nagelaten en ik ben nu ook aan het bekijken hoe deze nieuwe inzichten toe te passen in mijn dagelijks leven.

Sam
Ontmoet via Zoom een van onze begeleiders
Dagelijkse activiteiten

Ons programma combineert Qigong, verstilde wandelingen en verdiepende oefeningen die jou helpen weer in contact te komen met je innerlijke zelf.

Verbind lichaam en geest door:

 • Zhineng Qigong en meditatie: brengt je terug naar waar het allemaal begint: je eigen lichaam. Je leert ontspannen, aarden en je gedachten kalmeren. Ontdek de wijsheid van je lichaam, zodat je effectiever omgaat met de dagelijkse hectiek.
 • Leren in interactie: Je hebt de spiegel van de ander nodig om tot inzichten te komen. Vergroot je bewustzijn en word je meer bewust van gewoontes en conditioneringen. Deel je ervaringen in een veilige en ondersteunende omgeving, afgestemd op het nu.
 • Wandelingen in de Noorse natuur:  Herstel de verbinding met jezelf. Trek je wandelschoenen aan en struin over de hoogvlakte. Ervaar de rust en schoonheid van de ongerepte Noorse natuur.
 • Tijd voor jezelf: Ervaringen kunnen beklijven door te zijn in plaats van te doen. Gedurende de dag is er voldoende ruimte om te luieren, te genieten van het prachtige uitzicht of om je ervaringen aan het papier toe te vertrouwen.
Opties
 • 1:1 ondersteuning of reflectie: Persoonlijke begeleiding op maat
 • Optionele Brainspotting sessie: Verwerk onverwerkte emoties en trauma’s op een diepgaand niveau.
Lees meer over bouwstenen van onze retraites
Resultaat van deze retraite
 • Verhoogd zelfbewustzijn: Je leert beter te luisteren naar je lichaam en intuïtie.
 • Zingeving: Helderheid over wat jou passie, plezier en voldoening in je leven brengt in je leven. Hoofd en hart in verbinding met elkaar.
 • Perspectief en koers: Vol vertrouwen ga je huiswaarts. Je weet wat je te doen staat. Krachtig en vol vertrouwen sta je voor jezelf.
Begeleiding

Ons team van professionals zorgt voor een fijne bedding met ervaren begeleiders Lars en Marlí. Ze begeleiden je met doorleefd zelfbewustzijn, kennis en humor.

Hun kracht ligt in het creëren van ruimte voor ieders eigenheid. Ze stemmen zich af op jouw behoeften en bieden ondersteuning op een zachte, liefdevolle en krachtige manier.

Dit is jouw moment – je leeft maar één keer. Investeer in jezelf. Begin vandaag nog aan je reis naar innerlijke helderheid en persoonlijke groei.
Praktische informatie over retraite