Ontdek de kracht van rust in Noorwegen

Ontdek de kracht van rust in Noorwegen

Een vriendin, ziekgemeld met een frozen shoulder, bracht me aan het denken. “Zo doen we het blijkbaar met zijn allen hier,” zei ze. Is ziek worden echt de enige manier om rust te krijgen in onze hectische maatschappij? 
 Leven: een les in balansJuist nu ik in Noorwegen woon, ben ik me nóg bewuster wat het van je vraagt om je staande te houden. Door de rust en ruimte om me heen, raak ik hier minder energie kwijt aan de verwerking van alle prikkels. Ik voel me meer in balans. En dat biedt ruimte om te leven wie ik werkelijk ben, niet langer overstemd door al wat van buiten komt. 
 Eerlijk naar jezelfVerhuizen is niet voor iedereen de oplossing. Maar we kunnen wel eerlijk zijn naar onszelf. Leef jij je eigen leven, of voldoe je aan verwachtingen? Wiens normen kleuren jouw leven?

Wie ben je als je trouw bent aan wat écht belangrijk is voor jou? 
Je lichaam liegt nietZiek worden is een signaal van disbalans. De oorzaak is complex, én elke dag heb je de kans om te kiezen voor een gezonder lichaam, een liefdevoller hart of een rustiger geest. Als we meer onszelf worden, wordt de wereld bovendien rijker.
 Ontmoet jezelf in NoorwegenEr zijn vele wegen naar meer balans. Een vorm van support kan jouw ontdekkingstocht kracht bijzetten. Bijvoorbeeld door de innerlijke reis met vakantie te combineren met een Norway Retreat. De stilte en ruimte die hier nog volop aanwezig maakt de weg vrij naar jezelf.

Maak een stap naar meer jezelf worden, deze zomer in Noorwegen!
 Boek nu en reis extra goedkoopBoek je retreat voor 3 april a.s. en neem je auto gratis mee op de boot.
Kies je nu al voor rust en ruimte?Ik geef je deze Qigong oefening cadeau. Ik hoor graag wat het met je doet.  
De la Qi beweging
Ik wens je een mooie lente toeWarme groet,Marlí

Leave a Comment