Kom op adem: herbron jezelf in de Noorse natuur

28 augustus – 4 september 2024

Vergroot je veerkracht, kom tot jezelf

Betrokken bij wat je doet en begaan met je medemens, zit je niet snel bij de pakken neer. Toch geeft je lichaam signalen dat er iets niet stroomt.

Omgeven door de Noorse natuur creëer je ruimte om te ontstressen en op adem te komen.

Eenvoudige oefeningen voor je dagelijks leven

Tijdens de retraite leer je eenvoudige ademhalingsoefeningen die je in je dagelijks leven kunt integreren. Hierdoor kun je de voordelen van ademwerk ervaren, waar je ook bent.

Ik heb tools meegekregen om in mijn kracht te kunnen gaan staan, om meer op mezelf te vertrouwen en dat ook uit te stralen, omdat ik het kan voelen.

Anne
Gun jezelf een unieke retraite in de Noorse natuur

Laat je meenemen op een reis naar binnen met ademwerk, lichaamswerk en meditatie. Hierdoor voel je je verbonden met jezelf, de natuur en de wereld om je heen. Ontdek spelenderwijs hoe jij het anders kan doen en meer balans in je leven kunt brengen.

Bouwstenen
  • Meditatie, adem- en lichaamswerk: om je lichaam en geest te kalmeren, blokkades los te laten en energie te laten stromen
  • Wandelingen in de Noorse natuur: om de stilte en de schoonheid van de omgeving te ervaren en je te verbinden met de natuur
  • Mooie locatie en gezond eten: biedt je een bedding om in te ontspannen en in je lijf te komen
  • Ervaringen delen en reflecteren: om in een veilige setting je ervaringen te bespreken en nieuwe inzichten te integreren.
Lees meer over bouwstenen van onze retraites
De voordelen van deze retraite
  • Meer innerlijke rust: Je ervaart minder stress en angst, en je mentale helderheid neemt toe
  • Zelfcompassie: Je ontwikkelt een zachtere houding naar jezelf en je lichaam
  • Flexibiliteit: Je leert om te gaan met tegenslagen en je bent veerkrachtiger
  • Preventie en herstel: Ademwerk kan klachten verminderen of zelfs voorkomen, zoals hoofdpijn, burn-out en slaapproblemen
  • Verbeterde mobiliteit: Je lichaam hervindt zijn natuurlijke bewegingsvrijheid en souplesse
  • Verbinding met iets groters: Je ervaart een gevoel van diepe rust en verbondenheid met jezelf en de wereld om je heen.
Ben je klaar om op adem te komen en veerkrachtig in het leven te staan?
Praktische informatie over retraite
Begeleiding

Ons team van professionals zorgt voor de bedding en structuur waarin je jezelf kunt zijn en welkom bent met wat er is. Tijdens deze bewustwordingsreis is de begeleiding in handen van Lars en Evelien.

Naar binnen keren als sleutel om je te verbinden met wat je werkelijk bezield. Om van daaruit de ander opnieuw tegemoet te treden

Evelien Kouwer

Lars en Ineke hebben de weg bewandeld van buiten naar binnen. Ze stemmen zich af op jouw behoeften en bieden ondersteuning op een zachte, liefdevolle en krachtige manier.

Ontmoet vrijblijvend een van onze begeleiders en ontdek of deze ademretraite bij je past.
Ja, dat wil ik